Skip to content Skip to footer

U kan bij ons ook terecht voor alle sanitaire werken herstellingen en plaatsen van Uw droombadkamer. Tevens zijn wij erkend verdeler van het unieke waterverzachtertoestel Valeco Wij zorgen zelf voor de plaatsing service en onderhoud van dit unieke apparaat. Kalkrijk water is zeer aanwezig in onze gebieden .

Dit is zeer nefast voor installaties en haalt het rendement van dure toestellen/technische installaties dag op dag naar beneden.Bovendien zorgt dit ervoor dat er zeer veel onderhoud is aan de sanitaire toestellen en kranen wanden douche/bad wanden enz…

Al deze factoren tezamen zorgen ervoor dat je waterontharder je geen geld kost maar geld opbrengt en je voor jaren een zorgeloze installatie hebt.

QUOOKER

DE KRAAN DIE ALLES KAN!

Naast koud, warm en 100°C kokend water geeft de Quooker-kraan nu ook gekoeld, gefilterd (bruisend) water. Daarmee zet u zo een pot thee of een karaf limonade op tafel. En ook koken en afwassen wordt een fluitje van een cent. 

Een uitgesproken verschijning in de keuken. Loepzuiver, industrieel en ergonomisch. De Quooker Front geeft 100°C kokend, gefilterd gekoeld (bruisend) water en heeft een vernieuwde bediening voor warm en koud water aan de voorkant van de uitloop. De Front is verkrijgbaar in zwart en roestvrij staal en kan u combineren met ieder Quooker-reservoir.

Regenwaterrecuperatie en regenwaterbehandeling

Elke Belg verbruikt per dag zo’n 110 liter leidingwater. Dat is veel, zeker als je weet dat het alsmaar duurder en schaarser wordt. Recupereer en gebruik waar mogelijk regenwater, en bespaar aanzienlijk op je waterverbruik en -factuur.

Regenwaterrecuperatie houdt in dat je regenwater gaat opslaan en vervolgens gaat hergebruiken voor allerhande toepassingen. Hiervoor bestaan er tegenwoordig heel wat vernieuwende recuperatiesystemen die het water opslaan, filteren en naar verschillende aftappunten leiden. Zo kun je je leidingwater grotendeels vervangen door regenwater. Bijvoorbeeld:

  • Om je toilet door te spoelen
  • Voor je wasmachine en vaatwasser
  • Om je auto te wassen
  • Voor het besproeien van je tuin
  • Om te kuisen
  • Voor je bad of douche (met een filtersysteem)