Skip to content Skip to footer

U kan bij ons terecht voor verwarmingsinstallatie’s sind het jaar 1935. Wij dimensioneren en installeren verwarmingsinstallaties gebaseerd op moderne energiezuinige principes. Bij de aanvang van uw project wordt bekeken wat uw wensen zijn om zo installaties te realiseren met oog op comfort, betrouwbaarheid en rendement.

VERWARMEN KUNNEN WE MET DE VOLGENDE SYSTEMEN

1/ Verwarmen met aardgas

Verwarmen met AARDGAS met een gasketel of een condenserende gasketel uitgevoerd in vloermodel of wandmodel. Als pionier op vlak van condensatietechniek zijn we met trots ATAG select dealer sinds het jaar 1998. Niet voor niets is dit merk 3 jaar op rij verkozen tot de meest betrouwbare ketel en zuinigste toestel op de markt.
Wij zijn CERGA installateur en voeren alle onderhoud en herstellingswerken uit op alle aardgasinstallaties.
Klik hier voor meer info.

2/ Verwarmen met STOOKOLIE

Verwarmen met STOOKOLIE met een stookolieketel of een condenserende stookolieketel. Wij zijn in het bezit van een certificaat vloeibare brandstoffen Optimaz Label en voeren alle onderhoud en herstellingswerken uit op alle stookolie installaties.

stookolie klima staelens

3/ Verwarmen met een warmtepompsysteem

Verwarmen met een warmtepompsysteem is de meest ecologische en toekomstgerichte manier van verwarmen in combinatie met een lage temperatuursysteem. Wij installeren enkel topmerken die zich onderscheiden door hun super rendementen , kwaliteit en uitbreidingsmogelijkheden. Wij zijn in het bezit van een koeltechnisch certificaat die ons toelaat alle installatie, onderhoud en herstellingswerken uit te voeren op koel en warmtepompinstallaties.

DE LAATSTE BERICHTEN OVER WARMTETECHNIEK

INSTALLATEUR IS OOK ADVISEUR

Guy en Jonas Staelens: ‘Installateur is ook adviseur’ Beroepsfierheid wordt al vier generaties lang doorgegeven binnen de installateursfamilie Staelens. Nu is het de beurt van vader Guy aan zo…

Lees meer over Installateur is ook adviseur